180990337 Compozitii torturi – Cofetaria Anira

Compozitii torturi

Tort Diplomat

Tortul diplomat este facut dupa reteta clasica cu blat subtire de pandispan, crema fina din sarlota de vanilie, frisca si multe cu fructe proaspete (portocale, ananas, piersica, capsune in funtie de sezon) si confiate. In functie de preferintele clientilor poate fi imbracat in ciocolata, frisca sau pasta de zahar

Tort Anira

Tortul Anira este un tort destinat iubitorilor de ciocolata si este realizat dupa o retete proprie din blat cacao bine insiropat, crema ganache de ciocolata, un mousse de ciocolata alba si un mousse ciocolata neagra . In functie de preferintele clientilor poate fi imbracat in ciocolata, frisca sau pasta de zahar.

Tort Anira cu fructe de padure

Tortul Anira cu fructe de padure este un tort destinat iubitorilor de ciocolata si este realizat dupa o retete proprie din blat cacao bine insiropat, crema ganache de ciocolata, un mousse de ciocolata alba in care punem din belsug fructe de padure si un mousse ciocolata neagra . In functie de preferintele clientilor poate fi imbracat in ciocolata, frisca sau pasta de zahar.

Tort Triomousse cu fructe de padure

Tortul Triomousse cu fructe de padure este un tort lejer, racoritor si este realizat dupa o retete proprie din blat cacao bine insiropat, un mousse de ciocolata alba in care punem din belsug fructe de padure, un mousse de ciocolata cu lapte si un mousse ciocolata neagra . In functie de preferintele clientilor poate fi imbracat in ciocolata, frisca sau pasta de zahar.

Tort Solange

Tortul Solange este realizat dupa o retete proprie din blat cacao bine insiropat, un mousse de ciocolata alba in care punem din belsug fructe de padure si un mousse ciocolata neagra . In functie de preferintele clientilor poate fi imbracat in ciocolata, frisca sau pasta de zahar.

Tort Aida

Tortul Aida combina gustul parfumat al cremei diplomat cu ciocolata si este realizat din blat de cacao bine insiropat, crema ganache de ciocolata neagra si crema fina din sarlota de vanilie, frisca si multe cu fructe proaspete (portocale, ananas, piersica, capsune in funtie de sezon) si confiate. In functie de preferintele clientilor poate fi imbracat in ciocolata, frisca sau pasta de zahar

Tort Triomousse

Tortul Triomousse este un tort lejer, gustos si este realizat dupa o retete proprie din blat cacao bine insiropat, un mousse de ciocolata alba , un mousse de ciocolata cu lapte si un mousse ciocolata neagra . In functie de preferintele clientilor poate fi imbracat in ciocolata, frisca sau pasta de zahar.

Tort Cherry

Tortul Cherry este un tort cu gust intens de ciocolata si este realizat dupa reteta proprie din blat cacao bine insiropat, crema ganache de ciocolata neagra in care adaugam din belsug visine alcolizate. In functie de preferintele clientilor poate fi imbracat in ciocolata, frisca sau pasta de zahar.

Tort Ani

Tortul Ani este un tort cremos, lejer realizat dupa reteta proprie din blat cacao bine insiropat, crema de vanilie cu ciocolata alba si mousse de ciocolata cu lapte . In functie de preferintele clientilor poate fi imbracat in ciocolata, frisca sau pasta de zahar.

Tort Caramel

Tortul Caramel este un tort delicios, realizat dupa reteta proprie din foi subțiri bine insiropate între care punem din belșug o crema fină de caramel si una de ciocolată neagră. În funcție de preferințele clienților, poate fi îmbracat în ciocolată, frișcă sau pastă de zahăr.

Tort Tiramisu

Tortul Tiramisu este un tort cremos, bine însiropat si este realizat după rețeta clasică din prișcoturi însiropate în sirop cu cafea și o cremă fină din mascarpone. In funcție de preferințele clienților poate fi îmbracat în ciocolată sau frișcă.

Tort Krantz

Tortul Krantz este un tort fin care combina gustul dulce al alunelor caramelizate cu cel de cacao al blatului si este realizat după o rețetă proprie din foi si blat de cacao bine însiropate între care se gasește o crema fină de ciocolata albă în care punem din belșug alune caramelizate. In funcție de preferințele clienților poate fi îmbracat în ciocolată sau frișcă.